De geur van gloednieuwe Audi’s én verse broodjes bij Autoland Van den Brug!

Op een zonnige ochtend op 16 maart ontmoeten de BBC-leden elkaar op de ontbijtbijeenkomst bij Autoland Van den Brug aan De Lange West. Voor de derde keer organiseert dit gerenommeerde autobedrijf, officieel dealer van de automerken VW en Audi, het BBC-ontbijt. Ditmaal in de nieuwe aanbouw, waar zowel de geur van gloednieuwe Audi’s, als ook van heerlijke verse broodjes voor het ontbijt de leden tegemoet komt!

Marc Stallinga van de Ronald McDonald Hoeve opent deze keer in een ‘dubbelrol’ de bijeenkomst, omdat voorzitter Onijdes Wijma met keelontsteking verhinderd is. Op de dag na de verkiezingen van 15 maart zullen misschien leden met bepaalde gedachten zijn opgestaan. Of met een overwinningsgevoel of teleurstelling, maar het leven gaat ook weer gewoon verder, aldus de manager van De Hoeve.

In het bijzonder wordt gastheer Hans van den Brug bedankt voor zijn bereidheid om altijd het goede doel hoog in het vaandel te hebben staan bij activiteiten en deelnemer te zijn in vele events en acties, waarvan de opbrengst ten goede komt aan De Hoeve.

Hans van den Brug heet daarop alle BBC-gasten welkom in de vernieuwde showroom voor Audi, die vanzelfsprekend gevuld is met mooie, nieuwe glimmende wagens. De branche heeft het helaas niet gemakkelijk gehad in de afgelopen crisisjaren en het aantal nieuwe autoregistraties daalde zelfs tot een dieptepunt sinds 65 jaar, aldus Van den Brug. Met alle noviteiten in deze nieuwe hoogwaardig technische tijd, waarin alles snel veranderd en ontwikkeld wordt, hoopt het Drachtster autobedrijf aan te kunnen sluiten met hun betrouwbare automerken en goede service voor de klanten.