BBC Yspeert

Creatief en eigenzinnig bij Yspeert

Tekst: Alina de Boer – FrisseOogst Communicatieregisseurs

Voor het laatste ontbijt vóór de zomervakantie zijn we te gast bij Yspeert Advocaten. Waar we genieten van een prachtige 180 graden view over Drachten. Onijdes luidt om stipt 8 uur de bel. We verwelkomen twee nieuwe leden: DVN Adviesgroep en GearWurk Accountants.

Afscheid van Nelly

Dit laatste ontbijt neemt Nelly Brouwer afscheid. Na 10 jaar neemt ze afscheid van De Hoeve en daarmee ook van de BBC. Ze heeft een heel mooie nieuwe baan gevonden met nieuwe uitdagingen. Nelly, harstikke bedankt voor jouw inzet en ontzettend veel plezier bij je nieuwe werkgever! Natuurlijk krijgt ze een mooi bos bloemen mee namens de stuurgroep en mag ze deze keer het ontbijt openen.

Creatieve en eigenzinnige advocaten

Jan-Gerrit Meijerink vertelt kort over de creatieve en eigenzinnige advocaten van Yspeert. De teams met specialisten in allerlei verschillende vakgebieden overtreffen je verwachtingen, belooft Jan-Gerrit. Of het nu is voor een belletje voordat je als ondernemer grote beslissingen neemt of sparren met advocaten. Yspeert is op creatieve manieren vertegenwoordigd op alle rechtsgebieden waarmee je als ondernemer te maken krijgt.

Uit de Hoeve

Nelly sluit af met een verhaal uit de Hoeve. ‘Een poosje geleden logeerde een groep kinderen van een dovenschool in de Hoeve. Een nieuwe doelgroep voor ons en onze medewerkers en vrijwilligers kunnen geen gebarentaal’, vertelt Nelly. Bij het uitchecken vertelde een van de leerkrachten: ‘Meestal communiceren de mensen dan via de begeleiders met de kinderen. Jullie praatten direct met de kinderen. Ook al was het met handen en voeten. Geweldig, dat hebben nog nooit zo meegemaakt!’ Dat geeft mooi weer hoe de kinderen die in de Hoeve logeren gezien worden en gewaardeerd worden. Daar doen we het voor!