BBC Ontbijt Koelvisie en Hamburg Bezorgdiensten

 

Business Breakfast Club Drachten 17 januari

De aftrap van het feestelijke 75e ontbijt deed Onijdes in het hart van de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. Met als bijzondere gast Michel Vlap, middenvelder bij sc Heerenveen. Hij reikte op dit vroege uur namens de BBC de cheque uit aan de Hoeve, met een geweldig bedrag van €20.000,-.

In de gemeenschappelijke woonkamer staan we precies op de plek waar de Hoeve gezinnen een fantastische tijd biedt. “Als de oogjes gaan twinkelen, weten wij dat we het goed doen”, vertelt Nelly Brouwer, assistent-manager. “Tien jaar geleden ontvingen we hier onze eerste gasten. Intussen groeiden we van 20 naar 70 vrijwilligers. En hebben we met 60% de hoogste bezettingsgraad van alle Ronald McDonald vakantiehuizen. Daar zijn we trots op!”.

De ontbijttafel is rijkelijk gedekt en wordt ons aangeboden door Hamburg Bezorgdiensten en Koelvisie. Ook verwelkomen we de ING Bank als nieuw lid. Een mooie start van 2019, volle kracht vooruit! Bedankt aan alle leden, jullie zijn verantwoordelijk voor deze mooie opbrengst.

Alina de Boer – Frisse Oogst Communicatieregisseurs