BBC Ontbijt Gearwurk

13 oktober 2022,  Gearwurk, accountants & advies

Vandaag werden we van harte welkom geheten bij Gearwurk, accountants en advies door Jan Lolke Dijkstra, Joukje Kooistra en Martine Oving (partner). De vestiging in Drachten aan het Van Knobelsdorffplein 14 is een van de twee vestigingen in Noord Nederland. Samen met de vestiging in Groningen bestaat de organisatie uit totaal 15 medewerkers die op het gebied van Accountancy, fiscaal, juridisch en advisering Noord Nederland goed kunnen voorzien van hun dienstverlening.

Jan Lolke neemt ons mee in het verhaal achter het fullservice accountantskantoor. Gearwurk is in het Fries vertaald “samenwerken”. En dat is waar het hele team voor staat. Samenwerken met opdrachtgevers, leveranciers en overige relaties contacten is waar ze energie van krijgen. Dat gaat zelfs zo ver dat ze ook op maatschappelijke basis willen laten zien waar Gearwurk voor staat door pro deo diensten te leveren. Op dit moment is er meer dan genoeg werk dus Jan Lolke maakt graag gebruik van de spotlight om aan te geven dat ze best wat nieuwe collega’s willen verwelkomen.

Na de opening, neemt Marc ons mee middels een filmpje over het bezoek van kinderfondsambassadeur Jan Versteegh aan de hoeve. Jan was afgelopen zomer op bezoek in Beetsterzwaag en heeft hier een mooie ervaring meegemaakt met een gezin dat te gast was in de hoeve. Een prachtig beeld waarin heel duidelijk wordt wat de hoeve betekent voor hun gasten. Vanwege de haperende techniek wordt het filmpje naar alle leden per mail verstuurd, zodat iedereen hier alsnog een goed beeld van krijgt en uiteraard ook voor de leden die niet bij het ontbijt van deze ochtend aanwezig konden zijn.

De mooie gesprekken en contacten onder het genot van het heerlijke ontbijt verzorgd door acces catering, een relatie van Gearwurk , maakt dat het weer een geslaagd ontbijt was. We zien iedereen dan ook graag op donderdag 17 november bij het volgende ontbijt waar we te gast zullen zijn bij Care4More.

Foto’s: Sieta Stel Fotografie