BBC Ontbijt Frieswijk Makelaar en Binnen

Het is alweer de derde donderdag van de maand en op uitnodiging van René Frieswijk verzamelen wij ons bij Binnen aan de Noordkade in Drachten.

Onze voorzitter Onijdes Wijma heet ons welkom en door de vele nieuwe gezichten vanochtend stelt hij zichzelf nog een keer voor.

Vervolgens is het woord aan Agnes Feddema namens de Ronald McDonald Hoeve. Zij neemt tijdelijk de taken van Marc Stallinga waar, samen met twee collega’s. Momenteel zijn ze druk bezig met de voorbereidingen van het Thuis Thropy event, een autorally voor de Ronald Mc Donald hoeve.

En we kennen meer van dit soort mooie evenementen. Bijvoorbeeld het HomeSportEvents. In de video vertelt Anne’s moeder wat voor een wonder het is dat Anne weer kan lopen en dat ze samen over de finish lopen bij het HomeSportsEvent van het Kinderfonds.

Anne, het meisje dat na een ernstig ongeluk op 10 maart 2020 waarbij ze werd overreden door een lijnbus, bracht een lange periode door in het Amsterdam UMC. Na tweeënhalve maand in het AMC start Anne aan een 4,5 maand durend revalidatietraject in Beetsterzwaag. Opnieuw kan het gezin dicht bij haar zijn. Dit keer in de Hoeve, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Met het HomeSportEvents kom je met je team 24 uur in actie door te rennen, wandelen of fietsen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Hier vind je meer informatie over dit event. Ook vanuit de Hoeve doen we dit jaar mee!

Terugblik HomeRide, HomeRun en HomeWalk 2022

Vervolgens doet René Frieswijk Kort maar krachtig zijn zegje. Allereerst bedankt hij Piet voor de fijne locatie. Frieswijk Makelaar is alweer zo’n 6 jaar gevestigd aan de Zuiderhogeweg in Drachten, en René is zelf al sinds 1999 betrokken bij vastgoed in de woonsector. Hij nodigt ons allen dan ook van harte uit bij hem of een van zijn collega’s op locatie, waar hij je graag meer vertelt over de dienstverlening van Frieswijk Makelaar.

Kortom een goed verzorgd ontbijt door René Frieswijk in een sfeervolle en trendy ambiance bij Binnen.