BBC Ontbijt Friesland Lease

Het is vandaag donderdag 11 mei en we zijn te gast bij Friesland Lease in Drachten. Een week eerder dan normaal, de derde donderdag van mei valt namelijk op Hemelvaartsdag.

Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn ze de eerste leasemaatschappij die de Leasefiets aanbieden en hebben ze al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Dankzij de inzet van circa 100 vakbekwame medewerkers is een reputatie opgebouwd als betrouwbare en klantgerichte leasemaatschappij. Friesland Lease neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en is regionaal betrokken en gericht op duurzaamheid. In het kader maatschappelijk verantwoord ondernemen sluit de BBC goed aan op Friesland Lease. Tjerk Wijbrandi (Mobiliteitsexpert bij Friesland Lease) is daarom ook met trots lid, en Maaike Praamstra (HR Manager bij Friesland Lease) zit al jaren in het bestuur.

We genieten deze ochtend van een heerlijk ontbijt van Vitamine Bo. Want ook dat is iets wat Friesland Lease hoog in het vaandel heeft: Vitaliteit. Verse smoothies, yoghurt met granola en heerlijke belegde broodjes. Het was een gezellige ochtend!