BBC Ontbijt Drone Drive-in BV en NZK Visuals

Op deze donkere en winderige donderdag 21 december worden we warm verwelkomd bij paviljoen De Leyen van Pier Hager. Dit is inmiddels al een aardige traditie aan het worden rond deze tijd van het jaar, waar we als club blij mee zijn. Wellicht is dit de laatste keer want het Paviljoen van Pier staat te koop.

Een mooie terugkijk vanuit Onijdes over het afgelopen jaar. Het is een fijne club met vaste leden. We trapten afgelopen jaar af met een groot ontbijt in de Hoeve gezamenlijk met de Breakfast club vanuit Leeuwarden en Heerenveen. Diverse sprekers kwamen hier aan het woord, en tegelijkertijd was dit het afscheid van Marc Stallinga. We hebben ook dit jaar weer prachtige locaties mogen bezoeken van onze leden. Mocht je namens je eigen organisatie ook een ontbijt willen verzorgen laat dit dan vooral weten aan Marjan, Lammert of Onijdes. Ook als je geen ruimte hebt kunnen we kijken of we gezamenlijk iets kunnen organiseren.

Marjan neemt het woord over, en kan terugkijken op een mooi eerste jaar in haar nieuwe functie. De meest urgente zaken zijn opgepakt afgelopen jaar en stap voor stap worden de nieuwe plannen uitgerold.

Ricardo (NZK visuals) en Just (juistjust) nemen het woord over van Marjan, zij hosten het ontbijt dit jaar vanuit hun bedrijf Drone Drive-in. Naast het werk als advocaat is Just samen met Ricardo 2 jaar geleden begonnen met het filmen van o.a  bedrijfspresentaties middels het inzetten van drones. Zo ook voor de Hoeve afgelopen jaar zijn ze op pad gegaan om een heldere bedrijfspresentatie op het scherm te krijgen. Diverse interviews, mooi beelden en vooral heel veel montage uren hebben uiteindelijk als resultaat dat er een prachtige film is ontstaan over De Hoeve. Voor degene die niet aanwezig konden zijn kan je middels deze link  het resultaat terug zien.