BBC Ontbijt Donker Veenstra

17 februari 2022 te gast bij DonkerVeenstra

Terwijl storm Dudley voorbij raast deze ochtend worden de leden met warme koffie ontvangen bij DonkerVeenstra op de Giek 16 deze ochtend.

Na lange tijd kunnen we weer een live bijeenkomst houden en Onijdes opent deze bijeenkomst dan ook om stil te staan dat de beperkingen er zo goed als vanaf zijn en dat er vanuit de stuurgroep weer georganiseerd wordt op nieuwe bijeenkomsten voor de rest van het jaar. Een dankwoord voor alle leden die hun lidmaatschap hebben aangehouden. Als dank hiervoor hebben alle leden een klein gebaar ontvangen in de vorm van een hart.

We staan vandaag bij installatiebedrijf DonkerVeenstra. Klaas Veenstra en Reint Donker zijn de trotse eigenaren van dit ambitieuze bedrijf. Een full service intallatiebedrijf dat zich richt op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Op dit moment bestaat het bedrijf 4 jaar en is in het bezit van in totaal 45 jaar werkervaring. Hun motto is “afspraak is afspraak”.

Na het welkom van Klaas Veenstra gaat het woord naar Marc Stallinga. Ook Marc heeft enorm uitgekeken naar dit moment. Eindelijk is het zover dat we als club bij elkaar kunnen komen. Het chequemoment dat normaal gesproken in januari in De Hoeve plaatsvindt hebben we verplaatst naar juni. Dit is dan ook gelijk het moment dat je de gehele restyling van De Hoeve kan komen bekijken. Marc eindigt met een mooi verhaal van een van de bezoekers. In het verhaal komt naar voren dat dankzij De Hoeve dit voor veel gezinnen de enige mogelijkheid is om op vakantie te kunnen. Iets wat voor alle leden vaak vanzelfsprekend is. Een mooie idee voor iedereen dat zij hier voor de bezoekers voor wie dit niet vanzelfsprekend is aan bijdragen.

Na mooie gesprekken over toekomstige samenwerkingen, verbindingen, nieuwe plannen en toekomst visies vloog dit uur weer voorbij. Dit alles onder het genot van een heerlijk ontbijt van bakkerij Baarsma maakt deze ochtend tot een goede start van een mooie reeks nieuwe bijeenkomsten.