BBC Ontbijt bij Werkfactor

[rev_slider alias=”bbc-werkfactor”]

Werkfactor, verrassend veelzijdig!

Op een koude, winterse ochtend worden we warm welkom geheten door Hielke Penninga en zijn team. Zijn bedrijf Werkfactor is een begrip bij ondernemers en particulieren. Vanuit een klein kantoortje is Hielke jaren terug begonnen. Anno 2018 staat er een mooi team van 6 personen. Werkfactor aan de Hemmen bevindt zich op een goed zichtbare locatie vanaf de Noorderhogeweg.

In de sfeervolle showroom vindt men een uitgebreid assortiment bedrijfskleding. Ook op het gebied van veiligheidskleding en accessoires kun je hier alles vinden. En heb je promotionele kleding nodig dan kun je hier voor allerlei kleding terecht.

Onderscheidend is dat je hier meteen ook de opdruk kunt regelen. De kleding (evt. maatwerk) en de opdruk van het bedrijfslogo of slogan kunnen ter plekke worden gedrukt of geborduurd. In de open werkplaats kun je, net als in een open keuken in een restaurant, meekijken hoe dit wordt gedaan.

Met het ontbijt op de eerste verdieping zien we dat het pand nog meer biedt, namelijk een grote ruimte waar ook (veiligheids)trainingen worden gegeven.

De kleding voldoet aan de eisen die aan bedrijfs- en veiligheidskleding worden gesteld, maar zien er ook zeker trendy uit. Je kunt er als particulier ook gerust shoppen. Leuke overhemden, stoere (werk)broeken of stevige schoenen, je bent van harte welkom.

Naast het welkomstwoord van Onijdes was ook Marc Stallinga kort aan het woord.  Marc gaf aan hoe klein de wereld is en dat je de leden van de BBC op allerlei manieren ontmoet. De ene keer vanuit vroegere jaren waarin je elkaar van school of vereniging kent.  En een andere keer in het heden waarin je elkaar treft bij school of activiteiten waar je kinderen actief zijn.

Ook wordt er alvast vooruitgeblikt naar de komende periode met het bezoek aan de wedstrijd van sc Heerenveen, het grote GIFT event en het volgende ontbijt bij Kamminga Makelaars.

Hielke en team bedankt voor jullie gastvrijheid in jullie mooie pand!