BBC Ontbijt bij Fitaal

Op een mooie zonnige donderdagochtend in juni is Oedo Mulder van Fitaal in Drachten onze gastheer. Hij Oedo laat ons de nieuwe uitstraling van het pand en nieuwe logo en huisstijl van het bedrijf zien. We zijn bij de hoofdvestiging aan de Sportlaan, maar Fitaal heeft meerdere vestigingen in Drachten en de regio. Fitaal heeft de afgelopen periode kennis en ervaringen gebundeld, waardoor kwalitatief hoogstaande zorg dichtbij de cliënt de komende jaren geborgd blijft. Mede-eigenaar Kees Verhoeven is aan het afbouwen, fijn dat hij erbij is! 

Onijdes Wijma introduceert de nieuwe manager van de Hoeve: Marjan Postma. Tegelijkertijd is dit ook het afscheid van Agnes Feddema, zij heeft vol enthousiasme 4 maanden geleden de taken van Marc overgenomen. Onijdes bedankt Agnes hartelijk voor haar inzet.  

Agnes: ‘deze nieuwe ervaring had ik niet willen missen. Het raakt me elke keer hoe belangrijk de Hoeve is voor mensen’. Ze vertelt over een gezin dat eigenlijk nooit vakantie viert, omdat hun kind dan zo overprikkeld raakt dat ze doodop weer thuiskomen. Bij De Hoeve ervaren ze dit deze week anders. Moeder kan zelfs een boek lezen, genieten en tot rust komen, omdat hun kind zich zo thuis voelt. 

Marjan Postma is 2 weken geleden begonnen; ‘ik ben blij en trots dat ik manager mag zijn van De Hoeve’. Drachten voelt voor haar als een thuiswedstrijd, ze is dan ook lekker op de fiets. Hoopt iedereen te spreken en te leren kennen.  

We genieten van een heerlijk ontbijt van bakker Baarsma en om 9 uur, het tijdstip waarop het al goed warm wordt, sluiten we af. Fitaal bedankt!