BBC ontbijt Bentacera

Deze laatste bijeenkomst voor de zomer op donderdag 20 juni 2024 is Bentacera onze gastheer voor het ontbijt. Dit keer in samenwerking met De Hema als locatie. Mark de Jong en zijn collega Jan Spoelstra nemen ons mee in het verhaal achter Bentacera. De organisatie heeft drie belangrijke pijlers van waaruit ze ondernemen en dat gaat om; mens, milieu en maatschappij.

Bentacera is het grootste accountancy en advies bureau van Noord Nederland. Ze bestaan inmiddels meer dan 100 jaar met 7 vestigingen in Friesland en sinds kort een vestiging in Groningen. Er werken meer dan 350 medewerkers binnen de organisatie die proberen om ondernemers te inspireren en om hun ambitie te realiseren. Dit doen ze middels een breed palet aan diensten.  Bentacera zorgt voor toekomst bestendige ondernemingen, relevante banen en nieuwe initiatieven waardoor ze kunnen zorgen voor een sterk fundament in het Noorden. Dit maakt dat je een maatschappij creëert waarin het fijn wonen en werken is. Bentacera uit dit o.a. in de vorm van sponsoring van verenigingen. De loop van Leeuwarden is hier een voorbeeld van waarbij ze hopen dat ook andere ondernemers in beweging blijven.

Na een kleine technische hapering krijgen we een mooie totaal film te zien wat aantoont waar Bentacera voor staat.

Na deze film genieten we van het altijd goed verzorgde ontbijt van De Hema en vormen er weer leuke onderlinge gesprekken met elkaar. Met zowel nieuwe gasten die zijn aangeschoven om te kijken of de Business Club Drachten iets voor hun is, als met bekende leden onder elkaar.

Na afloop van het ontbijt neemt Marjan namens De Hoeve nog even het woord.  Marjan merkt dat de Business Club voor een ieder een mooie toevoeging is binnen zijn of haar netwerk.  Niet alleen omdat we De Hoeve steunen maar ook omdat we daadwerkelijk wat aan elkaar hebben.

Namens De Hoeve en de hele stuurgroep van de BBC wensen we iedereen een hele fijne zomer en we zien elkaar op 19 september 2024 bij Niels Hamoen bij Van Campen & Dijkstra.